Wentworth-Douglass Seacoast Cancer Center

Phase I of Wentworth-Douglass Hospital’s Seacoast Cancer Center is
complete. The new 11,000SF area includes twenty new infusion bays
and eight patient exam rooms that invoke a sense of calm through natural
colors, textures, and light. Patients will enjoy improved control of their
personal environment with dimmer lighting and zoned temperature control.
Staff work flow is supported by four team-centered clinical areas and
ample space for nurse practitioners, nurse navigators, and other support
team members. This project ties into a renovation which created a USP
800 chemotherapy pharmacy to support the cancer center infusion bays
with optimal work flow for the control of chemicals. The final phase of the
project will be a 9,500SF renovation of existing cancer center space to
expand clinic and patient support areas adding tele-conferencing space,
as well as a new area for sub-specialty cancer clinics. This extensive
project will allow Wentworth-Douglass to expand and meet the ongoing
needs of cancer patients by providing a safe, efficient and supportive
environment for cancer treatment.

LOCATION
Dover, NH

CLIENT
Wentworth-Douglass Hospital

SIZE
11,000SF

COMPONENTS
Cancer Care
Interior Design

PROJECT TYPE
Ambulatory Care
Cancer Care

CONTACT US

SHARE

Cancer Care