Baylor Scott & White's Digital Health Office

For Baylor Scott & White's new Digital Health Office, E4H created a dynamic and open workspace environment providing a mobile work model and flexibility for future growth.

Adjustable desks with sit to stand features, stadium seating, bean bag and swing chairs suspended from the ceiling structure will turn the office into a hub that supports teamwork, encourages socialization and fosters creativity.

Glass storefronts, sliding glass doors and large exterior windows allow for direct visual access to the outdoors while a full height living moss, anchored behind the stadium seating and an oversized live edge table harvested from responsibly forested trees, brings the outdoors inside.

LOCATION
Dallas, Texas

CLIENT
Baylor Scott & White

SIZE


COMPONENTS


PROJECT TYPE
Interiors

CONTACT US

SHARE

On The Boards